• nyhedsbanner

Nyheder

NBC optræder på Munich Electronica China 2018 Fair

Den 14. marts i Shanghai, Kina, under ledelse af Mr. Lee, tre ledende medarbejdere og udenrigshandelsteams deltog de i München Electronica China 2018-messen for at vise vores produkter.Møde med den amerikanske kollega, Dr. Liu.ANEN-mærket fra NBC fra Shanghai har fået sin debut på München Electronica China 2018-messen.

NBC Electronic Technologic Co., Ltd.(NBC) blev etableret i 2006 i HuMen Town, Dongguan City, Kina.Virksomhedens varemærke er ANEN, et symbol på produktsikkerhed, pålidelighed og energieffektivitet, der repræsenterer NBC's kontinuerlige stræben efter ekspertise og konsekvente fokus på produktkvalitet og teknologisk innovation.

NBC tilbyder to store produktlinjer: præcision elektroakustisk hardware og højstrøms højspændingsstrømstik.Som en højteknologisk virksomhed med integreret produktudvikling, fremstilling og test har NBC evnen til at levere en bred vifte af komplette kundetilpassede løsninger.Vi har flere patenter og egenudviklet intellektuel ejendomsret i strømstik.For elektroakustisk hardware tilbyder vi fuld service, herunder funktionelt design, materialevalg, formudvikling, metalstempling, MIM- og CNC-behandling samt overfladebehandling.

NBC optræder på Munich Electronica China 2018 Fair

Virksomheden har bestået ISO9001: 2008 og ISO14001 certificeringer og etableret et moderne informationsstyrings- og kvalitetssikringssystem.Vores produkter er blevet tildelt UL-, CUL-, TUV- og CE-certificeringer og er meget udbredt inden for elektricitet, telekommunikation, ny energi, bilindustrien, medicin, hovedtelefoner, lyd og andre elektroakustiske applikationer.

NBC tror på forretningsfilosofien om "integritet, pragmatisk, gensidigt gavnlig og win-win".Vores ånd er "innovation, samarbejde og stræber efter det bedste" for at give kunderne konkurrencedygtige produkter og fremragende service.Ud over at fokusere på teknologisk innovation og produktkvalitet, vier NBC sig også til samfundstjeneste og social velfærd samt miljøbeskyttelse.

dav

Indlægstid: 15-mars-2018