• nyhedsbanner

Nyheder

NBC offentliggør i flere kendte aviser

Fra den 14. til den 16. marts åbnede München Electronica China 2018-messen i Shanghai New International Expo Center.Udstillingen er på næsten 80.000 kvadratmeter, og næsten 1.400 kinesiske og udenlandske udstillere deltager i udstillingen.Under udstillingen bar NBC Electronic Technologic Co., Ltd. (NBC) vores nyeste elektroniske produkter, som var meget eftertragtede af købere.NBC producerede en rig høst.Som et resultat blev NBC i dag med succes offentliggjort i flere kendte aviser, såsom Nanfang Daily, Dongguan sunshine network, Dongguan.com.og så videre.

dav

Munich Electronica China 2018 messen var en udstilling af internationale elektroniske komponenter, systemer og applikationer, og var også den kinesiske elektroniske industris førende udstilling.Dette var første gang for NBC at deltage i denne udstilling.Udstillingerne inkluderer industriel intelligent automation, strømforbindelser, bilelektronik, Internet of things-applikationer, jernbanetransit, elektriske system og flere løsninger.Mr.Zhou, marketingdirektøren for NBC fortalte journalister, at mange kunder kom til udstillingen for NBC på tre dage for at kommunikere videre om teknisk udvikling og nye projekter.

Mr.Zhou sagde også, at NBC udvidede teknologicentret i 2017 og skabte en ny forsknings- og udviklingsbase for at give kunderne mere innovative produkter.På udstillingen mente en gæst fra Korea, at produkternes tekniske indhold af NBC var højt, og håbede at få Koreas samlede salgsagent for produkterne.


Indlægstid: 19-mars-2018