• nyhedsbanner

Nyheder

Standard til opladning af strømstik i elbiler

"Alle opladningsenheder med strømstik, som folk vil bruge i fremtiden, vil have et enkelt strømstik, så ethvert elektrisk køretøj kan bruges til at oplade," sagde Gery Kissel, iae's leder af hybrid business group, i en erklæring.

Om udviklingen af ​​strømstikfilterteknologi

SAE International annoncerede for nylig standarderne for strømstikopladere til elektriske køretøjer.Standarden kræver en ensartet plug-in plug-in til plug-in og batteri elektriske køretøjer, samt elbil strømstik opladningssystem.

Elbil ladekobling standard J1722.Forklarer koblingens fysik, elektricitet og funktionsprincip.Koblingen til opladningssystemet inkluderer et strømstik og et bilstik.

Målet med at sætte denne standard er at definere et opladningsnetværk for elektriske køretøjer.Ved at etablere SAE J1772-standarden kunne bilproducenter bruge de samme tegninger til at lave stik til elbiler. Producenter af ladesystemer kan bruge de samme tegninger til at bygge strømstik.

Det internationale samfund af bilingeniører er en global organisation.Foreningen har mere end 121.000 medlemmer, hovedsageligt ingeniører og tekniske eksperter fra rumfarts-, bil- og kommercielle bilindustrien.

J1772-standarden blev udviklet af J1772 standards business group.Gruppen består af verdens førende producenter og leverandører af biludstyr fra Nordamerika, Europa og Asien, producenter af ladeudstyr, nationale laboratorier, forsyningsselskaber, universiteter og internationale standardiseringsorganisationer.


Indlægstid: 13. oktober 2019